Lorange vinhandel

1685 Shiraz Boschendal

Vær den første til at bedømme dette produkt

Boschendal er et sådant unikt sted. Kun en times kørsel fra Cape Town ligger denne pragtfulde ejendom i den pitoreske Groot Drakenstein dal. En sand fest for sanserne, der skyldes en stolt vintradition tilbage fra det 17. århundrede.

Lagerstatus: På lager

133,00 kr

Vi sender indenfor 1-2 dage

Spørgsmål? Skriv os en mail eller ring på 5572 2200

Er det til gave? Få pakken leveret på din arbejdsplads, posthus eller afhent den i vores butik.

Vores forsendelser er forsikret, så hvis der mod forventning sker noget med pakken, så sender vi en erstatning.

Har du ikke tid til at vente på levering? Så vælg afhentning i butik under levering.

Beskrivelse

Detaljer

Meget få steder i verden kan man påstå at have alt, hvad en vinelsker kunne ønske. Boschendal er et sådant unikt sted. Kun en times kørsel fra Cape Town ligger denne pragtfulde ejendom i den pitoreske Groot Drakenstein dal. En sand fest for sanserne, der skyldes en stolt vintradition tilbage fra det 17. århundrede.

Druerne til vinen blev håndplukket og sorteret, så blade og umodne druer blev taget fra før gæringen. Det tog 7 døgn før mosten var omdannet til en tør rødvin, men vinen fik yderligere 13 dage sammen med skaller og kærner for at få så meget farve og aroma som muligt.

Den færdige vin er lagret i små egetræsfade af fransk og amerikansk eg i over et år. Boschendal 1685 Shiraz er lavet af 100% Shiraz fra vinmarker med stenet, men veldrænet jord. Vinstokkene er mellem 4 og 27 år gamle.

Sprudlende og delikate røde frugter i aromaen såsom friske hindbær, kirsebær og med et strejf af granatæbler, efterfulgt af en krydret smag der spænder fra stjerneanis, hvid peber og behagelig ristet egetræ.

Eftersmagen er fyldig og langvarig. Boshendal 1685 Shiraz kan drikkes nu, men er meget velegnet til henlægning og bliver bedre efter et par års lagring. Velegnet som følgesvend til vildtretter eller andre kraftige retter.

Yderligere information

Yderligere information

Navn 1685 Shiraz Boschendal
Årgang 2016
Alkohol 14%
Passer til Vildt
Pris 133,00 kr
Prisklasse 101-150
Meta-nøgleord Rødvin, Middag, Fest, Gave, Sydafrika, Shiraz, Boschendal

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: 1685 Shiraz Boschendal

Tags på produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.