Lorange vinhandel

Boschendal Black Angus 2014

Vær den første til at bedømme dette produkt

Boshendal Black Angus er produceret i stærk begrænset antal, og alle flasker er nummereret.

Lagerstatus: På lager

425,00 kr

Vi sender indenfor 1-2 dage

Spørgsmål? Skriv os en mail eller ring på 5572 2200

Er det til gave? Få pakken leveret på din arbejdsplads, posthus eller afhent den i vores butik.

Vores forsendelser er forsikret, så hvis der mod forventning sker noget med pakken, så sender vi en erstatning.

Har du ikke tid til at vente på levering? Så vælg afhentning i butik under levering.

Beskrivelse

Detaljer

Boschendals ikoniske vinhus ligger mellem Stellenbosch og Franschhoek og for at markere husets mere end 330 års vinfremstilling, frigives nu toppen af Boschendals vinportefølje - ”Boschendal Heritage Collection”.

Denne første af de tre vine i denne begrænsede serie af omhyggeligt udformede røde vine er nu tilgængelig for feinsmeckere. Med Syrahs overlegne udstråling af raffinement, giver Black Angus 2014 et spændende indblik i godsets historie. Ud over sine vine er Boschendal også berømt for sit etisk korrekt opdrættede Angus kvæg. Black Angus er navngivet som en hyldest til kvæget, der spillede og fortsat spiller en vigtig rolle i Boschendals arv.

Denne interessante og fortryllende vin er baseret på Shiraz (66%) og afrundet med Petit Verdot (12%), Cabernet Sauvignon (11%) og Cabernet Franc (11%). Det er den oprindelige ”Estate Blend”, som Boschendal lancerede i 1980’erne under navnet ”Grand Reserve”. Winemakeren har dog valgt at tilføje mere kompleksitet til vinen ved at tilsætte to sorter, der ikke var tilgængelige på ejendommen på det tidspunkt, nemlig Petit Verdot for fylde og Cabernet Franc for stil og raffinement.

Vinen fascinerer med en smuk rubinfarve, og første indtryk er bær- og blommearomaer med vinterkrydderi og ristet cacaobønne-kompleksitet. Begyndelsen er blød og fyldig og fører til overdådige modne morbær, sorte kirsebær og smagen af sorte bær krydret med sort peber og eg. Afslutningen er lang og vedvarende, med forrygende struktur og langvarig frugtkoncentration.

Det er en smag der fortjener at blive husket, og vende tilbage til... Boshendal Black Angus er produceret i stærk begrænset antal, og alle flasker er nummereret.

Yderligere information

Yderligere information

Navn Boschendal Black Angus 2014
Årgang 2014
Alkohol 14%
Passer til Kalv
Pris 425,00 kr
Prisklasse 301-600
Meta-nøgleord Rødvin, Middag, Fest, Gave, Sydafrika, Boschendal, Black Angus

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Boschendal Black Angus 2014

Tags på produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.